Hallo 2019; wij hebben zin in je! 

Na al die dagen van gezelligheid, feestjes, heerlijk eten en drinken, vuurwerk, oliebollen en champagne gaan we nu weer even op ‘standje normaal’. We zijn even feestelijk uitgeraasd, dus in plaats van een 3- of 4-gangen diner met wijnarrangement gaan we weer terug naar gewoon één gang met één glas wijn. Zo zijn we binnen een maand weer lijfelijk op niveau. Waar met groot enthousiasme alle kerstspullen overvloedig zijn neergezet, zo hartstochtelijk is ook inmiddels alles weer de deur uitgegaan. Weg ermee, alles schoon en klaar voor een nieuwe start!

In plaats van iedereen te bestoken met kerstliederen, vuurwerkperikelen en talloze top ‘2000’ lijsten zijn de (social) media nu weer druk bezig om ons een ‘Januari blues’, een alcoholvrije maand, diverse diëten, etc. etc., aan te praten. Lekker makkelijk, na zo’n maand van uitbundigheid waarna iedereen donders goed weet dat tie even een tandje lager moet. 

En toch missen we het al. Niet het eten, drinken en al die andere bijkomstigheden die in twee weken tijd gepropt worden maar de bijna feeërieke sfeer die om die dagen hangt. Een sfeer van elkaar lief vinden, emotionele uitspraken durven doen, lieve kaartjes of cadeautjes, aardig zijn voor anderen en elkaar het allerbeste wensen. Kunnen we dat nog een poosje vasthouden?

Terwijl velen de maand januari doorworstelen met alle goede voornemens of juist niet, gaan wij op zoek naar nieuwe wijnen, bezoeken we beurzen en bereiden ons voor op het komend jaar. Vanaf februari doet iedereen immers weer normaal en is de lust naar de kleine dingen die het leven prettig maken weer terug. En daar willen wij helemaal klaar voor zijn! 

Wij wensen iedereen een prachtig 2019!   
Michelle & Yolande