Gek op wijn, idolaat van mooi eten, prachtige combinaties maken van beiden, ontdekken van smaken en zintuigen laten prikkelen door omgeving;
ambiance, muziek, bloemen, kunst, smaak, geur en…. mensen.
Dat is onze passie en dat delen wij graag.


Michelle Warnaar heeft bij Peter Klosse, professor in de smaak en oprichter van de Academie voor Gastronomie, haar studie voor Gastronoom en de internationale wijnopleiding WSET 3 gevolgd.
Het duurde even voordat zij, na een jarenlange tocht van opleidingen en cursussen, uiteindelijk toch haar hart heeft gevolgd en dat gedaan wat zij al op jonge leeftijd ambieerde; gastronoom worden en bezig zijn met mooi en puur eten, heerlijke wijnen én dat te delen met mensen. Haar geestdrift voor smaken is ongeëvenaard en haar smaakpapillen draaien dagelijks overuren. Michelle ziet en hoort, proeft en ruikt alles. Een perfectionist die imperfectie niet uit de weg gaat maar liever heeft dat alle puntjes op de ‘i’ staan. Een echte vakvrouw.


Yolande van Beek is een allesdoener. Een tiepje ‘niet lullen maar pellen’. Een daadkrachtige doorzetter en een pietje precies. Jarenlang heeft zij woonkamers, kantoren, restaurants en zorginstellingen voorzien van een nieuw interieur. Een creatieve tante en een organisatorische duizendpoot, altijd op weg om iets leuks op touw te zetten. Vaak zijn dit etentjes met vrienden of familie zodat ze haar kookkunsten kan uitproberen, natuurlijk begeleid met passende wijnen. Een mooi gedekte tafel, het juiste muziekje, kaarsjes aan en het verwennen kan beginnen. Geen wonder dat Yolande de switch heeft gemaakt..